Before Black Friday – Digital4Varna I Видео Анонс

За Black Friday и Before Black Friday

Скоро предстои един от най-важните периоди за повечето онлайн търговци, а именно Black Friday! И в дните Before Black Friday си поговорих с Димитър Денев от SEOMAX, специалист с доста опит в Ecommerce, Digital и Хостинг областите. С Митко си поговорихме какво е важно да съобразят онлайн търговците, подготвяйки се за Black Friday. Както и какво ни очаква на предстоящото на 3-ти ноември събитие във Варна -- Digital4Varna Before Black Friday.

Тази година Black Friday е на 29-ти ноември! И за да мине той максимално ефективно за онлайн търговците, има доста неща, които е необходимо предварително да се планират. Ето и какво ни посъветва Митко.

Подготовка за Черния Петък

Какво трябва да имаме предвид при подготовката си за Black Friday?

На първо място да преценим дали имаме необходимия ресурс да се подготвим за Black Friday и да решим дали ще правим кампания за нашия онлайн магазин. Много е важно да сме добре подготвени, за да бъде участието ни напълно ефективно. В случай, че имаме необходимия ресурс ето и основни неща, които трябва да подготвим.

  • Да определим период за Black Friday кампанията -- конкретна дата, седмица, няколко дни.
  • Синхронизация на всичко от гледна точка на логистика с нашите доставчици и куриерските фирми, които доставят на нашите клиенти.
  • Да предвидим достатъчно време и човешки ресурс за обработка на поръчките, пратките и комуникация с клиенти.
  • Подсигуряване на хостинг ресурсите на нашия сайт. То ест да се свържем с нашия хостинг доставчик и да споделим какъв трафик очакваме, за да могат те да ви предложат необходимите ресурси за вашия сайт, в рамките на кампанията.
  • Да подготвим дигиталната си кампания за Black Friday и да я пуснем навреме, за да можем да популяризираме добре нашата Black Friday кампания.

Digital4Varna -- Before Black Friday!

На 3-ти ноември в хотел Черно Море, в град Варна, ще се проведе и специалното Black Friday издание на конференцията Digital4Varna! В рамките на събитието изтъкнати Digital и Ecommerce специалисти от България ще споделят как да се подготвим за Черния Петък. Ще се засегнат аспекти като -- хостинг, цялостна дигитална кампания, имейл маркетинг, социални мрежи, съдържание и още. Сред лекторите са имена като -- Любомир Русанов от СуперХостинг.БГ, Иво Илиев от InteractAge, Неви Коева от Aitiss и други.

Before Black Friday Digital4Varna - Видео Анонс

Билети за събитието можете да вземете оттук. А с промо код:

tankov

Получавате 10% отстъпка!

Ако планирате кампания за Black Friday и искате да чуете съвети за подготовката и, не се чудете, ами вземайте билет и заповядайте на събитието!

А за други интересни Digital събития можете да следите сайта ми!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността