Bulgarian Digital Week 2019 I Видео Репортаж

Обзор на Bulgarian Digital Week 2019!

В рамките на цяла седмица в Пловдивския панаир се проведе Bulgarian Digital Week 2019. Събитието, което съчета -- 13 дигитални конференции, над 250 лектора, хиляди участници, много бизнес контакти и възможности. За да пресъздам част от атмосферата, заснех кратък видео репортаж с интервюта на участници, организатори и лектори, както и кадри от събитието. Видео, което загатва и какво да очакваме догодина, едно по-мащабно и международно събитие -- European Digital Week 2020!

Какво се случи на Bulgarian Digital Week 2019?

Всеки ден посетителите на събитието имаха възможност да избират лекции от две различни конференции за деня. А първия ден (23.09), конференциите дори бяха три. Засегнаха се теми като Дигитален маркетинг, Електронна търговия, Видео, Blockchain, Кибер сигурност, Startups, Smart решения и иновации и още.

Имахме възможността да се срещнем с десетки компании, имащи щандове в Expo зоната на събитието. Да слушаме над 250 лектори, изявени специалисти. Както и да се срещнем с хиляди хора, собственици на бизнес, IT специалисти, представители на медии, маркетолози, дигитални експерти и други.

Какви са впечатленията?

Цялостно посетителите, с които говорих бяха доволни от контактите, които са направили на събитието. “Свършиха ми визитките” беше нещо, което се чуваше през последния ден на събитието. Което е показателно, не че някой не е планирал правилно, колко визитки да отпечата :D, ами за стойността, която събитието даде, предоставяйки възможност за създаване на качествени бизнес контакти.

Bulgarian Digital Week 2019 - Лекция

Освен с качествените си лекции, събитието впечатли и със стойностни компании изложители. От решения в областта на дигиталния маркетинг, електронната търговия и софтуерните решения, се докоснахме и до виртуалната реалност, изкуствения интелект и Smart решенията.

Мое участие!

В последния ден от конференцията (28.09), аз също имах лекция, в която разказах как лесно и бързо можем да създаваме видео съдържание. Спрямо моя опит засегнах фазите, през които минавам -- измисляне на тема, оборудване, заснемане, обработка, описания, статия, пускане и популяризация. Дадох съвети как можем да оптимизираме всяка от тях, за да сме максимално ефективни и продуктивни. А дори успях и да запиша цялата си лекция на видео, което можете да очаквате скоро! 😉

Какво да очакваме през 2020?

Един от главните виновници за Bulgarian Digital Week 2019, собственикът на SEOMAX и IMG Bulgaria, Любомир Атанасов ми загатна и какво да очакваме догодина. Долу горе по същото време (края на септември), на същото място (Пловдивския панаир) ще се проведе European Digital Week 2020! Събитие, в което ще се включат лектори, изложители и посетители от цяла Европа и се очаква да бъде много по-мащабно.

Със сигурност ни очаква нещо много интересно и можем само да го очакваме с нетърпение! А дотогава, можете да следите за други интересни Digital събития в сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността