Bulgarian Digital Week 2019 I Видео Анонс

Bulgarian Digital Week -- Седмица на Дигиталните технологии!

Очаква ни цяла седмица изпълнена с 13 различни конференции на дигитална тематика от 23-ти до 28-ми септември. Събитието Bulgarian Digital Week 2019 ще се проведе в град Пловдив, в рамките на международния пловдивски панаир. В събитието ще вземат участие над 250 лектори, и хиляди посетители. Мащабът определено впечатлява и събитието си заслужава! Във видео, представям основните акценти, заради които си заслужава да посетите Bulgarian Digital Week 2019 и споделям какво ще бъде моето участие.

Какво представлява Bulgarian Digital Week 2019?

Bulgarian Digital Week е едно от най-мащабните събития в България, посветено на дигиталните технологии и иновации. То е част от 75-я Международен технически панаир и се организира от Пловдивският панаир и IMG. В рамките на цялата седмица ще се проведат 13 отделни конференции. Очаква се събитието да привлече интереса на над 30 000 души.

Bulgarian Digital Week 2019 - Банер

Какво да очакваме?

Програмата е богата и обещава да бъде много интересна. В нея са включени пет основни направления: “Digital Expo”, “Digital Summit”, “Digital Show”, “Speed Mentoring” и “IT Career Fair”. И накратко:

В дигиталното изложение “Digital Expo” водещи български и международни
компании ще имат свои щандове, където ще запознаят посетителите на
събитието с продуктите и услугите, които предлагат.

Digital Summit” включва 13 конференции, кръгли маси и дискусии, на които ще се обсъждат актуални теми в областта на дигиталните технологии като: електронна търговия, маркетинг в социалните мрежи, финтех, криптовалути и блокчейн и др. В тях ще се включат над 250 изявени специалисти в различните сфери.

Digital Show” ще бъде може би най-атрактивната част от програмата за
любителите на технологиите. В рамките на шест дни, по време на дигиталното шоу ще бъдат показани и демонстрирани иновативни технологии и продукти в сферата на роботиката, нанотехнологиите, изкуствен интелект и др.

В “Speed Mentoring” частта известни професионалисти ще говорят по предварително определени теми. Присъстващите ще могат да се срещнат лично и да зададат своите въпроси на някои от най-изявените специалисти в различните области.

По време на Bulgarian Digital Week 2019 ще се проведе и “IT Career Fair” -- кариерен форум, насочен към търсещите професии от IT сектора. Участие ще вземат множество фирми, които предлагат свободни работни позиции.

За кого е събитието и как да се включим?

Събитието е е подходящо за собственици на бизнес, IT специалисти, дигитални маркетолози, представители на медии и други експерти в областта на маркетинга и дигиталните технологии. Събирайки толкова много хора на едно място в рамките на една седмица, предполага супер възможности за нетуъркинг и нови контакти.

Още една добра новина е, че събитието е безплатно! Но, тъй като интересът към отделните конференции е доста голям можете да закупите и премиум място за дадена конференция, за да гарантирате вашето място в нея.

Моето участие в Bulgarian Digital Week

В съботния ден на 28-ми септември аз също ще имам лекция, в рамките на Video and Social Media Marketing конференцията, на тема “Създаване на видео съдържание -- по-лесно е отколкото звучи!“. От опита, които натрупах през последните месеци ще разкажа как можем лесно и бързо да създаваме видео съдържание. Какво ни трябва, за да започнем, над какво да се фокусираме, как се случва заснемането и още интересни подробности около процеса.

Очаква ни страхотно събитие! Затова и съветвам всички, които имат интерес в Digital областта да не го пропускат!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността