Дигитални и Маркетинг Събития I Интро Видео

Следете интересни новини покрай актуалните Дигитални и Маркетинг Събития!

Лятото е към своя край, време е да се приберем от плажа и отпускарските дни на Юли и Август. Задава се обаче следващия вълнуващ сезон. Този на най-интересните дигитални и маркетинг събития! И понеже винаги те са ми били слабост реших да публикувам интересни новини свързани с тях.

Защо реших да направя подобна секция във видео канала и сайта си?

Една от причините да се запаля по маркетинга бяха именно събитията. А в последсгвие те се превърнаха и в неотменна част от професионалното ми развитие, че дори и от личния ми живот.

Дигитални и Маркетинг Събития - Askem на Webit 2011

Още през 2010 година, когато бях едва на 17 години започнах да посещавам събития. Къде като посетител, къде като изложител, а години по-късно вече и като лектор. Вляво можете да ме видите и как прохождам в света на събитията. Още в далечната вече 2011 година, като изложител на едно от първите ми дигитални събития -- Webit. За да посетя стотици събития през годините, огромен принос имат баща ми, а в последствие и компаниите, в чиито екипи бях част СуперХостинг.БГ и DevriX. Това ми помогна много да развия личния си бранд на Маркетинг Специалист.

Дигитални и Маркетинг Събития - WordCamp Nis 2019

Ходейки на толкова много събития за последните 10 години, научих страшно много неща, натрупах изключително ценни контакти и разбира се доста опит. Едно от най-ценните неща обаче, което всяко събитие, което посетя винаги ми дава е положителен заряд и мотивация. Винаги се чувствам въодушевен и зареден преди, повреме и след събитие. Самата атмосфера, срещите с толкова много хора, всичко полезно, което научавам ме карат да се чувствам страхотно! В крак с новите неща, по-мотивиран да развивам текущи и нови проекти и обогатен с нови приятели. Положителните страни са страшно много и определено си заслужава винаги, когато имаме възможност да посещаваме различни събития.

Затова реших и да споделям повече новини около интересни конференции, семинари, курсове и т.н. За да могат повече хора, да научат за тези събития. За да подканя повече хора да ги посещават и извличат същите ползи, които аз извличам. И заедно да развиваме дигиталното общество!

Какво ни носят всички дигитални и маркетинг събития?

Както казах позитивните страни са страшно много. Нови знания, срещи с приятели, бизнес контакти, нови запознанства, нови възможности, повече мотивация и още и още и още. За да извлечем максимума от дадено събитие има обаче различни начини да участваме, в зависимост от това какво искаме да постигнем.

Диан Танков на Innowave 2018

Посетители

Можем да бъдем посетители на събитие. Така със сигурност ще се потопим в атмосферата, ще понатрупаме полезни контакти и ще получим нови знания. Ще бъдем по-мотивирани и ще сме в крак с новостите в дадена област, която ни касае. В общи линии това е може би и най-лесният, достъпен и начин да се включим в дадено събитие, същевременно обаче ни носи много позитиви. И времето прекарано на събитие по този начин определено си струва!

Партньори

Можем да бъдем и партньори на дадено събитие. Това носи много позитиви за бранда ни, популяризирайки го с повече awareness, докарвайки лийдове и укрепвайки доверието и взаимоотношенията с клиентите. Компаниите могат да предлагат услугите си, да се срещнат очи в очи с потребителите си и да получат ценна обратна връзка, а също така и да открият специалисти, които в последствие да се присъединят към техния екип.

Лектори

Също така можем да бъдем и лектори на събитие. Така ще предадем знанията, които имаме в дадена област на голям кръг от хора, ще споделим идеите си и също ще допринесем за развитието на дигиталното общество. А освен онова страхотно чувство, което получаваме след като сме научили много хора на нещо ново, бъдейки лектори ни помага и да укрепим имиджа си на специалисти.

Организатори

Много събития имат нужда и от помощ в организацията или по-оперативни задачки. Затова организатори и доброволци в доста случаи са добре дошли по конференции, семинари, курсове и т.н. С това също допринасяме доста за развитието на общността, а и обикновено получаваме безплатен достъп до събитието. 😉

Разбира се има и още начини да се включим в събитие, като всеки от тях си струва!

Какво да очакваме?

В тази секция от видеа и статии планирам да пускам новини около интересни Дигитални и Маркетинг събития, какво да очакваме от тях, за кого са насочени, какви са темите, каква е аудиторията. Също така и какво се случва по време на самото събитие, каква е атмосферата, интервюта с участници, лектори, организатори и още много интересни неща, покрай тях.

Някои от вълнуващите събития, които ни очакват наесен са:

WordCamp Sofia 2019 Innowave Summit 2019, UX Sofia 2019, WordCamp Retreat Sinemorets 2019, HackConf 2019, Online Advertising Live Edition 2019, Сайт на годината 2019, OpenFest 2019, js.talks(); 2019, Bulgaria PHP Conference 2019, eComm Summit 2019, събитията на DEV.BG, SoftUni и още много!

Абонирайте се за канала ми и очаквайте интересно съдържание, свързано с дигиталните и маркетинг събития!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността