Digital Stars 2019 – Bulgaria I Видео Анонс

Digital Stars 2019 ще излъчи най-добрите дигитални млади маркетолози!

Тази есен в България се заражда и един изцяло нов конкурс -- Digital Stars 2019! В началото на октомври започна подаването на кандидатури за конкурса. Целта на конкурса е да открие и отличи млади таланти в 10 различни области на дигиталния маркетинг. И за да ни разкаже повече, си поговорих с един от организаторите и собственик на Internet Media Group, Любомир Атанасов.

Digital Stars цели да покаже и награди постижения на талантливи млади дигитални маркетолози в България. Подобно отличие ще открие още по-големи възможности за професионална реализация на по-младите специалисти в бранша. Така че, съветвам всички млади специалисти да бъдат смели и да се включат в първото издание на конкурса.

Петър Дяксов, главен инициатор и организатор
Digital Stars 2019 - Най-добри млади дигитални маркетолози на България

Какви са правилата за участие в Digital Stars?

Право на участие имат български граждани на възраст между 18-35 години. Важно условие е, те да имат професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг не повече от 5 години. Участието в конкурса е напълно безплатно. Пълните условия и правила за участие може да откриете в официалния сайт на конкурса.

Как може да кандидатствате?

Подаването на кандидатури е възможно единствено чрез формата в сайта на Digital Stars. Всеки участник има правото да се кандидатира за една от 10-те категории. За целта той/тя трябва да представи своите постижения в областта, като изпрати case study за свой проект. Важно е проектът да бъде актуален. Кандидатът трябва да предостави информация за клиента, целите, които са поставени, какви методи и инструменти са използвани за постигането им и обобщени крайни резултати. По този начин журито ще може да придобие реална представа за знанията и уменията на кандидата и да ги оцени подобаващо. Освен това, организаторите на конкурса позволяват да бъдат номинирани кандидати. Важно условие е, че човекът, който номинира даден кандидат, да представи неговите постижения максимално изчерпателно.

Какви са категориите?

Победители ще бъдат излъчени в 10 категории в сферата на дигиталния маркетинг. Това са: Pay-per-click реклами, Маркетинг в социалните мрежи, SEO, Content Marketing, Маркетинг стратегии и бизнес развитие, Email маркетинг, Дигитален PR & Influence Marketing, Creative, Електронна търговия, Автоматизации и чат ботове.

Кой ще оценява кандидатите в Digital Stars 2019?

Победителят във всяка една от категориите ще бъде избран от безпристрастно жури. В състава му са включени едни от най-изявените и добри специалисти в различните сфери в страната. Те ще дадат своята експертна и справедлива оценка. Съставът на журито за сега се пази в тайна и ще бъде оповестен официално, след като изтече срока за подаване на кандидатурите. Организаторите са категорични, че няма да се включват в оценяването на кандидатите и ще оставят журито да избере победителите в съответните категории.

Кога ще бъдат обявени победителите?

Крайният срок за подаване на кандидатурите е до 23:59 ч. на 27.10.2019 г. Победителите ще бъдат обявени на 30 ноември по време на бляскава гала вечер. Организаторите споделят, че вече са получили успешно първите кандидатури и очакват още много да ги последват.

Аз вече си набелязах категория, в която да се запиша, с моя проект. Ползите са много, така че съветвам всеки млад маркетолог, който има интересен проект да участва. И нека най-добрите победят!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността