Digital4Plovdiv 2019 I Видео Анонс

Digital4Plovdiv 2019 -- Конференция за онлайн маркетинг и търговия.

На 30-ти ноември и 1-ви декември в град Пловдив ще се проведе поредното издание на ежегодната конференция Digital4Plovdiv 2019. Мястото е -- Конгресен Център в Международен Панаир Пловдив. През годините събитието се утвърди като една от водещите конференции в областта на Дигиталния маркетинг. За да ни разкаже повече какво ни очаква на това издание си поговорих с един от главните организатори, Любомир Атанасов.

Какви теми ни очакват?

Ще имаме възможност да научим кои са някои от последните тенденции и най-добри практики в областта на Дигиталния Маркетинг. В рамките на двата дни ще слушаме за Дигитален Маркетинг и Онлайн Търговия. Като 30-ти ноември е запазен за Дигиталния Маркетинг, а 1-ви декември за Онлайн Търговия. И двата дни са изпълнени както с лекции, така и с case study-та и workshop-и.

Digital4Plovdiv 2019 - Видео Анонс

Някои от темите, които ще бъдат засегнати в частта по Дигитален Маркетинг са -- SEO, Digital Marketing Campaigns, Influence Marketing, Video Marketing, PPC, Social Media Marketing, Content Marketing. В частта за онлайн търговия пък ще си говорим за -- Правни аспекти на онлайн търговията, Маркетинг за онлайн търговци, Успешни практики в онлайн търговията, създаване на съдържание за онлайн магазини, Дропшипинг, Логистика, Blockchain и още.

А ето и пълната програма за събитието.

Защо си струва да постим събитието?

Освен страхотното съдържание и новите знания, които ще получим има още много бонуси да бъдем на Digital4Plovdiv 2019. Някой от тях са, че ЩЕ:

  • се видим с някои от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.
  • получим съвети по актуални теми и казуси свързани с вашия онлайн бизнес.
  • получим нови възможности за партньорства и делови контакти.
  • си сверим часовника с последните тенденции в Дигиталния Маркетинг и Онлайн Търговията.
  • се забавляваме, вдъхновяваме и обогатяваме.

Събитието определено си струва, затова съветвам всички, които имат интерес в Digital, регистрирайте се още сега.

Следете и за други интересни видеа свързани с Дигиталния маркетинг, събития и новини около тях в сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността