E-Commerce Summit 2019 I Видео Репортаж

Какво се случи на E-Commerce Summit 2019?

Октомври дойде! И започна по най-добрия начин, със страхотно събитие в областта на електронната търговия -- E-Commerce Summit 2019. Съдържанието беше много добре подбрано и наистина си заслужаваше да се чуе всяка една лекция. Видяхме се с водещи компании и хора в областта на Ecommerce, в България, а и не само. Успяхме да поговорим и с хора от екипа на Magento, които ни споделиха техни впечатления за електронната търговия и пазара на Magento в България, както и за сливането им с Adobe. Организацията беше на супер ниво и главни виновници за това са Надя Гогова, собственик на списание Enterprise и нейният екип.

Какви полезни неща научихме?

Лекторите бяха някои от най-изтъкнатите специалисти в областта на електронната търговия в България. Съответно и темите, по които говориха бяха супер интересни и полезни.

Имахме възможност да чуем “Какво е бъдещето пред WordPress и WooCommerce” от Марио Пешев, собственик на DevriX. Петър Дяксов, Managing Partner в SEOMAX, ни сподели кои са “Успешните практики за SEO на онлайн магазини през 2019“. Стефан Чорбанов и Димитър Димитров от Stenik, разказаха за “Дигиталната трансформация на Douglas & Beauty|Zone в България”. И разбира се имаше и още много интересни теми.

E-Commerce Summit 2019 - WooCommerce Share

С кого имахме възможността да се срещнем на E-Commerce Summit 2019?

Видяхме се с много от експертите в Ecommerce в България. Със собственици на онлайн магазини, хора занимаващи се с дигитален маркетинг. И определено разговорите бяха супер и се откриха много нови бизнес възможности.

Видяхме се също така и с представители на Magento. Те споделиха доста интересни неща, как върви сливането им с Adobe и как всъщност това, че българския пазар изостава малко от този в САЩ например, е всъщност хубаво нещо, защото няма да повтарят някои от грешките, които вече са правили.

Какви са впечатленията и кога да очакваме следващо издание?

Цялостно впечатленията на всички посетители, лектори, спонсори и организатори са много добри. Лекциите се харесаха много, посетителите научиха полезни неща, networking-а беше на супер ниво и без съмнения събитието може да се определи като успешно!

Догодина, отново през октомври, ще се проведе следващото издание! Съветвам всеки, който има интерес в Ecommerce да не го пропуска. Защото определено си струва да се посети!

А дотогава, можете да следите и за други интересни Digital събития в сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността