Еcommerce Summit 2019 I Видео Анонс

Какво ни очаква на Еcommerce Summit 2019?

След като от средата на месец септември дигиталните събития се позасилиха значително, можем да очакваме и ударен октомври. И още в самото му начало на 1-ви октомври да посетим Еcommerce Summit 2019! Събитието разкрива най-добрите практики и тенденциите в областта на електронната търговия. За да ни разкаже повече, се срещнах с главния организатор Надя Гогова, която е собственик на списание ENTERPRISE.

Какво представлява Еcommerce Summit 2019?

Събитието се провежда за 4-ти път и е изцяло насочено към електронната търговия. Целта му е да запознае онлайн търговците с последните тенденции и решения в областта на Ecommerce. Еcommerce Summit 2019 ще се проведе на 1-ви октомври в Интерпред, гр. София. И в рамките на един ден ще имаме възможност да чуем интересни лекции, панелни дискусии, кейс стъдита, както и да се срещнем с много хора, обвързани по някакъв начин с Ecommerce.

Какви са основните акценти?

В рамките на няколко панела събитието ще засегне теми като:

Ecommerce Summit 2019 - Плакат

Тенденции и анализ на пазара на електронна търговия. Маркетингови технологии в Ecommerce и тенденциите в mobile от гледна точка на електронна търговия.

Какво трябва да включва днешния онлайн магазин? Съвети за добър UX, качествено SEO, защо собственият онлайн магазин е най-добрият избор, каква е дигиталната трансформация в B2B и какви иновации можем да взаимстваме от други държави.

Ще се наблегне и на технологиите, които стоят зад един успешен онлайн магазин. Кои са различните платформи и какви са техните възможности. Какви са предимствата на SaaS и защо все повече малки и средни онлайн търговци го избират. Какво е бъдещето пред WordPress и WooCommerce?

Ще видим и кои са успешните бизнес модели и добри практики в онлайн търговията. Как се случва offline към online трансформацията. Какви са възможностите да продаваме повече в чужбина, както и какво работи най-добре от SEO гледна точка за нашия онлайн магазин.

За кого е подходящо събитието?

Събитието е подходящо за електронни магазини, независимо от големината им. Дигитални агенции и IT специалисти, които работят с онлайн магазини. Както и физически ритейлъри, които имат интерес да излязат онлайн.

Защо си струва да го посетим?

Ще имаме възможност да проследим последните тенденции на пазара на електронната търговия. Да разберем кои са последните иновации. Да взаимстваме от добри, работещи практики, които да приложим към нашия онлайн магазин. Разбира се да научим много нови неща. И едно от най-големите предимства да се срещнем и обменим опит с много специалисти, които се занимават с електронна търговия или са свързани с нея по даден начин.

Билет с отстъпка!

Събитието несъмнено ще е много полезно за всеки,, които се занимава с електронна търговия или пък има интерес в тази област. И специално за читателите на тази статия има и бонус! Код за 15% отстъпка от стойността на билета за събитието:

ПРОМО КОД: DTECS19

Необходимо е да се въведе в полето “Код за отстъпка” при регистрация от сайта на събитието.

Няма какво повече да се чудите, грабвайте своя билет и ще се видим на 1-ви октомври на Еcommerce Summit 2019!

Следете и други интересни видеа, свързани с актуални теми и събития в областта на дигиталния маркетинг!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността