Innowave Summit 2019 | Видео Анонс

Innowave Summit 2019 -- какво ни очаква?

Само след няколко дни се задава едно от най-големите Digital събития в България -- Innowave Summit 2019! То ще се проведе на 18-ти и 19-ти октомври в Двореца на Културата и Спорта в град Варна. Събитието всяка година събира хиляди посетители в сферата на Дигиталния Маркетинг, IT предприемачи, Медии, Develper-и, собственици на онлайн магазини и още. За да ни разкаже повече какво да очакваме тази година, си поговорих с един от организаторите, Стефан Петров.

Какво представлява Innowave?

Innowave Summit е конференция, която се провежда от няколко години във Варна. Събитието събира хиляди българи и чужденци, от Digital средите. Освен със супер съдържание, всяка година събитието предоставя и чудесна възможност за networking, експо зони за изложители, подпомага startup-и и предразполага всеки посетител да си изкара супер и да има доста бизнес ползи.

Innowave Summit 2019 - Представяне

Над какво ще са фокусирани темите?

Посетителите ще имат възможност да научат нови неща за ефективно изграждане на маркетингова стратегия, SEO, Social Media Marketing, Copywriting и други интересни маркетинг лекции. Доста фокус ще има и над бизнес и предприемачески лекции. Ще бъдат засегнати теми като -- как да обърнем идеите си в успешен бизнес, как да продаваме успешно, как да убеждаваме и вдъхновяваме.

А феновете на технологиите и иновациите, ще могат да се потопят в света на Виртуалната Реалност, Блокчейн, Изкуствения интелект, Big data, Видео игрите и още интересни иновации.

Какво по-специално ще предложи Innowave за StartUp-и?

Тази година в рамките на събитието ще се проведе и квалификация за StartUp World Cup. Победителят ще има възможност на 22-ри май в Сан Франциско да презентира своя стартъп и да спечели награда от 1,000,000 долара. Повече информация за състезанието можете да видите тук.

StartUp World Cup - Innowave Summit

Защо си струва да посетим Innowave Summit 2019?

Ползите са супер много, ето и някой от тях:

  • Ще можем да се видим и обменим опит със много хора, които са в Digital сферата.
  • Ще чуем супер интересни бизнес и маркетинг лекции.
  • Във Варна е още топло в средата на октомври! 😉
  • Ще се докоснем до последни иновации и технологии.
  • Ще имаме възможност да си направим много бизнес срещи и да открием нови възможности за сътрудничества.
  • И още …

Определено Innowave Summit 2019 не е за изпускане! Ако все още не сте си купили билет, съветвам ви да го направите още сега. И то с 20% отстъпка с код:

DT2019

Ще се радвам да се видим на събитието! А за други интересни събития, можете да следите сайта ми!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността