Innowave Summit – 2019 I Видео Репортаж

Digital вълна на Innowave Summit -- 2019

Уикендът на 18-ти и 19-ти октомври се проведе поредното издание на една от най-чаканите конференции във Варна и България Innowave Summit -- 2019! Дигитална вълна заля морската ни столица, събирайки на едно място хиляди хора. По традиция събитието беше изпълнено с блясък, интересни лекции и множеството бизнес възможности. За да усетите атмосферата на Innowave тази година, гледайте видео репортажа, който направихме.

Какво се случи на Innowave Summit -- 2019?

Хиляди посетители, стотици компании, лектори от десетки държави, общо взето така изглеждаше Innowave Summit -- 2019. Темите покриха основни тенденции и аспекти от Дигиталния маркетинг, Електронната Търговия, Бизнес Развитието, Продажбите, IT и още сфери. Сред лекторите бяха имена като -- Drayton Bird, Gina London, Shed Simove, Dale Howarth, Martin Popov, Georgi Malchev, Valentin Kuntorov , Louise McDonnell, Lukasz Zelezny, Metodi Drenovski, John Tschohl.

Talks Innowave Summit 2019

EXPO зоната си имаше от всичко, зони за нетуъркинг, множество компании от различни сектори, с които да си поговорим, VR преживяване. Общо взето на всяка крачка на Innowave, може да се открие нова бизнес възможност. А един от основните аспекти в програмата тази година беше провелата се в рамките на събитието квалификация за Startup World Cup.

Expo Zone Innowave Summit 2019

Какво се случи на Startup World Cup 2019?

В рамките на втория ден на конференцията (19.10.2019г.) в една от залите се проведе и квалификация за Startup World Cup. Където 16 Startup компании се бореха за място на финалите на Startup World Cup догодина в Сан Франциско. Където 45 startup-а от цял свят ще се състезават за наградата от 1,000,000 долара.

Saycle Innowave Summit - 2019

Имаше супер интересни проекти от различни области. Аз също представих startup-а, от който съм част, нашата платформа за Marketing Automation -- Saycle. Победители в надпреварата бяха Colibra -- разработено от български екип безплатно приложение за обезщетения при закъснели полети.

Развитието на дигиталния свят във Варна в последните години и приноса на Innowave.

В последните 5 години Варна дръпна доста напред по отношение на Digital. Организаторите на Innowave подготвиха и много интересна статия, която проследява аспектите на това развитие. В нея можете да видите как Innowave допринася за екосистемата, какви бизнес възможности са се открили, какви компании са открили офиси в града, startup-и, които се зародиха и споделени пространства и хъбове за работа и обмяна на идеи. Вижте пълната статия тук.

Следете още интересни за развитието на Digital света събития в сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността