IT Weekend Bulgaria I Видео Анонс

IT Weekend Bulgaria -- Тренировъчен лагер за IT специалисти!

От няколко години в България се провежда една много готина за IT хората инициатива -- IT Weekend Bulgaria. Скоро се срещнах и с един от инициаторите на събитието -- Петър Събев. С него си поговорихме повече за IT Weekend, какво представлява, как се е зародила идеята, с какво е полезен и интересна информация за следващото издание. Разбира се заснехме разговора ни и на видео:

Какво представлява IT Weekend Bulgaria?

Събитието събира група IT специалисти (Developers, QAs, SysAdmins и т.н.), за уикенд, за да си поговорят над различни IT теми. В рамките на уикенда групата организира престой някъде на уютно местенце извън София и съчетава забавлението и отдиха с професионално полезното. Обикновено групите се състоят от около 15-25 човека. Тези хора обменят технически знания и опит и обсъждат как работят, за да подобрят ефективността си, откриват нови възможности, а понякога се раждат и нови бизнес идеи.

IT Weekend Bulgaria - Видео Анонс

IT Weekend определено съчетава полезното с приятното, като ни дава възможност да извлечем максимума от уикенда си, да си починем, а едновременно с това и да научим нещо ново. Събитието има изисквания за регистрация, за да бъде максимално полезно за целевата си аудитория. И точно защото е доста приятно и полезно местата се заемат бързо!

Поглед към минали събития и какво предстои?

Събитието се провежда от няколко години като първите издания са били през 2016 година в Луковит. Следват 4 локации и още интересни лекции и забавни уикенди през 2017 и 2018 година -- Русе, Хисар, Луковит, Велинград. И след лятното издание в края на юни тази година отново в Луковит, сега ни предстои уикенд в Добринище.

Той ще се проведе в хотел “Орбел” уикенда на 22-24 ноември 2019г. Сред лекторите са:

  • Петър Събев -- Trust Me, I Am A (Social) Engineer
  • Светлин Наков -- Сигурен ли е мобилният ви телефон?
  • Камен Янков -- Team Relationships: Soap Opera Style

Ще има и време за дискусии, групи по интереси, нетуъркинг, разходки и кой каквото иска.

Определено си струва да се посети IT Weekend Bulgaria, ако се занимаваме с IT. Затова следете сайта на събитието за следващи издания и не пропускайте да се регистрирате своевременно!

А за други интересни събития от дигиталния свят можете да следите сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността