Online Advertising Live Edition се Завръща! I Видео Анонс

Online Advertising Live Edition -- SEO Panel

Конференцията Online Advertising Live Edition се завръща отново. Тази година тя ще се проведе в малко по-различен формат, а именно -- SEO Panel, като се планира да има и PPC panel на по-късен етап. Предстоящото издание ще се проведе на 19-ти септември и още бъде изцяло онлайн. Поговорих си с Netpeak България, които са основен организатор на събитието, за да разберем какво да очакваме?

Малко предистория!

Като човек, който не е пропускал издание на конференцията още от самото и създаване имам много хубави спомени, свързани с това събитие. Online Advertising е една от най-значимите конференции в България, посветена на дигиталната реклама и SEO, представяща на работещите инструменти в онлайн маркетинга.

Online Advertising Live Edition - ОА Conf 2016

В България вече бяха организирани три присъствени издания: през 2016, 2017 и 2018 година. Така и събитието се утвърди като водеща конференция за дигитален маркетинг в България. Винаги представяща последните новости и тенденции в света на SEO, PPC и Digital Marketing. Предлагащо, нови, иновативни и разчупени формати. Събитието винаги се е стремяло да бъде максимално полезно и да се адаптира към изискванията на посетителите му.

През март 2018 пък се проведе първото издание на Live Edition, в което се включиха около 5550 уникални потребители. Така събитието според мен се превърна в най-мащабното онлайн събитие свърнато с дигиталния маркетинг.

Предстоящото издание -- Online Advertising Live Edition

Online Advertising Live Edition

На 19 септември конференцията Online Advertising Live Edition -- SEO Panel отново ще се проведе изцяло онлайн. Това значи, че всички участници ще могат да достъпят лекциите на живо от всяка една точка на планетата, стига да имат интернет. 🙂 OA Live Edition -- това значи един цял ден с полезни лекции в приятна домашна обстановка или дори на работното място.

На Online Advertising Live Edition SEO Panel тази година ще имаме възможност да чуем лекции за SEO, иновативни инструменти, работещи и неработещи техники на работа, полезни кейс стъдита и още много.

Програмата

Програмата ще включва 10 лекции, като организаторите продължават да работят върху нея, за да я направят максимално добра. Част от темите на лекциите, които ще бъдат изнесени са:

How to analyze your competitors’ backlinks (Alex Danilin, Lead Product Manager at Serpstat)

Ефективни Featured Snippets в ерата на Voice Search (Никола Минков, Founder and CEO at Serpact);

SEO за e-commerce: Как да развием силен и смислен блог, който увеличава продажбите? (Виктор Иванов, SEO & Digital Marketing at CreateX Digital Agency);

How to implement the process of comprehensive data aggregation and analysis? (Kosta Bankovski, Growth Hacker at Netpeak Software)

Case Study: Как да позиционираме нов онлайн магазин в конкурентна ниша на първи позиции в Google за около година (Петър Дяксов, CEO and Co-Founder at Tendrik, Managing Partner at SEOMAX)

Effective Search Engine Reputation Management Strategies (Victoria Onoprienko, SEO Team Lead at Netpeak Agency (Ukraine))

Метрики vs. Реална сила? Как да ползваме Ahrefs, Majestic и MOZ (Калин Каракехайов, Co-Founder at Tool.Domains and Seo.Domains)

и още…

За кого е полезна конференцията?

Конференцията е много подходяща за собственици на малкия и средния бизнес, онлайн магазини, дигитални маркетолози, както и за всички желаещи да разберат как да увеличат успеха на бизнеса си с помощта на Search Engine Optimization.

Online Advertising Live Edition - Team

Участие

Участието в конференцията е безплатно и със задължителна регистрация. След това ще има видеозаписи на лекциите, като достъпът към тях ще бъде платен. Въпреки че конференцията ще бъде излъчвана онлайн, всички участници ще могат да задават своите въпроси на лекторите директно през специално организиран чат

Така, че регистрирайте се сега и последвайте събитието във Facebook, за да не изпускате нищо покрай събитието!

За да се настроите на SEO вълна, докато събитието дойде, можете да гледате от видеата от поредицата “SEO въпроси и отговори, които ни вълнуват за успешна SEO стратегия“, които са налични в сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността