OpenFest 2019 Tomorrow I Видео Анонс

OpenFest 2019 Tomorrow -- събитието за свободно споделяне на знания!

Този уикенд на 2-ри и 3-ти ноември, в Sofia Tech Park, предстои събитието OpenFest 2019 Tomorrow. Това е най-голямата българска конференция, посветена на свободната култура, свободния софтуер и софтуера с отворен код, свободното споделяне на знания – фестивал на свободното творчество. И в тона на свободния дух, входът за събитието също е свободен! То ест можем да посетим OpenFest напълно безплатно, да почерпим знания от топ експерти, както и да се срещнем с много яки хора. За да ни разкаже повече за събитието си поговорих с един от организаторите -- Силвина Фурнаджиева.

Какво ни очаква на OpenFest 2019 Tomorrow?

На 14-тото издание на OpenFest отново ще се потопим в света Open-source технологиите и свободното споделяне на знания. Очаква ни много интересна програма, включваща технологични лекции за напреднали и начинаещи, както и маркетинг теми. Събитието включва 3 основни зали с лекции и 4 зали за workshops. Ще слушаме за бизнес стратегии, автоматизации, личностно израстване, маркетинг и разбира се най-много за програмиране и IT. Пълната програма можете да намерите тук.

OpenFest 2019 Tomorrow - Видео Анонс

Защо си струва да посетим събитието?

Напълно безплатно ще можете да слушате супер интересни лекции и да научите много нови неща от света на IT и Open-source технологиите. Ще можете да си вземете готин SWAG, включващ и фанелка от събитието! Ще се видите с хиляди хора, замесени в IT, Digital, Art и други сфери свързани с Open-source света. Ще се запознаете с нови хора. Можете да откриете нови възможности за проекти или партньорства. Можете да получите нови идеи и много мотивация за развитието им. Ще се срещнете и с готини компании, които са партньори на събитието и със сигурност също ще са подготвили интересни изненади. А освен, че всичко това е безплатно, организаторите на OpenFest не събират лични данни от посетителите.

Така че, елате на OpenFest на 2-ри и 3-ти ноември 2019г., не коства нищо, а в същото време може да ви донесе много! За други интересни събития, които предстоят, можете да следите сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността