Продавай успешно в Румъния и Гърция I Видео Aнонс

Какво предстои на “Продавай успешно в Румъния и Гърция”?

За четвърта година ще се проведе събитието “Продавай успешно в Румъния и Гърция”, организирано от eCommerce Academy. Датите на конференцията са 31-ви октомври и 1-ви ноември, а мястото Интер Експо Център, София. Събитието ще събере над 300 човека от 5 държави, които се занимават с електронна търговия. За да ни разкаже повече, се обърнах към главния организатор Никола Илчев.

Какво представлява събитието?

“Продавай успешно в Румъния и Гърция” е 4-то ежегодно събитие за продажби между България и други балкански държави. В него на фокус са възможностите на румънския и гръцки пазари, които са 4 пъти по-големи от българския по брой на пазаруващите, а що се отнася до стойността на паричния оборот, генериран от онлайн търговия, те са по 7-8 пъти по-развити от България.

Продавай успешно в Румъния и Гърция I Видео Aнонс

Какви са темите на “Продавай успешно в Румъния и Гърция”?

Програмата е много добре структурирана, като ще премине през особеностите на пазарите в Гърция и Румъния, през избор на платформа, какво трябва да знаем, за да стартираме, съвети за успешен маркетинг, правни аспекти, логистика и още интересни теми.

Към конференцията са предвидени и две много интересни практически обучения, които ще се фокусират върху продажбите в един от най-големите маркетплейси у нас и подготовката за един от най-важните в електронната търговия дни – Black Friday.

Към кого е насочено събитието?

Събитието е възможност за всеки търговец да научи изключително важни неща за платформите, които може да използва, счетоводните и правни аспекти на работата в чужбина, как да превежда и адаптира своето съдържание, какви услуги да използва, за да обработва и доставя своите пратки, а също така и много други. На събитието се очаква да има повече от 300 представители на бизнеса у нас, Гърция и Румъния, което е уникална възможност за създаване на контакти и обмяна на опит.

Като част от събитието, организаторите предвиждат и експо зона, в което множество партньори ще изложат щандове. На тях всеки от гостите може да получи допълнителна информация за услугите им и да размени контакти.

5 възможности, заради които си струва да дойдете!

  • Ще научите как можете да разширите обхвата на вашия онлайн магазин на нови пазари.
  • Ще обмените опит с други собственици на онлайн магазини.
  • Ще получите съвети от експерти в eCommerce.
  • Ще се срещнете с доста компании в сферата на електронната търговия и ще откриете нови възможности за партньорства.
  • Ще получите и съвети, свързани с подготовката за Black Friday.

Очаква ни много готино eCommerce събитие, затова всеки, който има интерес направо да грабва билет от сайта на събитието и ще се видим там. А като читатели на тази статия получавате и код за 15% отстъпка от билета!

Код: tankov

За други интересни събития, можете да следите сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността