Продавай успешно – Гърция и Румъния I Видео Репортаж

Обзор на Продавай успешно -- Гърция и Румъния

На 31-ви октомври и 1-ви ноември в Inter Expo Center Sofia се състоя събитието -- Продавай успешно -- Гърция и Румъния. Както самото име подсказва то беше свързано с електронна търговия, а насочеността по-конкретно беше към гръцкия и румънския пазар и как да сме успешни там. За да пресъздадем духа на събитието заснехме видео репортаж с впечатления на участници от събитието.

Какво се случи?

В рамките на двата дни слушахме много интересни лекции, срещнахме се с много хора и научихме нови неща как да бъдем по-добри онлайн търговци. Темите бяха свързани с особеностите на пазарите в Гърция и Румъния, и по-конкретно избор на платформа, какво трябва да знаем, за да стартираме, съвети за успешен маркетинг, правни аспекти, логистика и още интересни теми. Имаше както интересни лекции, така и практически обучения, а и панелни дискусии.

Продавай успешно - Гърция и Румъния - Видео Репортаж

Доста полезно беше и да се видим на едно място със стотици хора занимаващи се с Ecommerce по някакъв начин. Собственици на онлайн магазини, представители на платформи за изграждане на онлайн магазини, адвокати, специалисти по дигитален маркетинг, логистични фирми и т.н. Несъмнено бяха два дни изпълнени с много положителни емоции, полезни контакти и нови знания.

Какво ни очаква?

През 2020 година предстоят 2 много интересни Ecommerce конференции организирани от eCommerce Academy. Първото от тях е -- eCA Conf 2020, което ще се проведе в град Русе на 5-ти юни. То ще ни преведе през световните тенденции в Ecommerce, маркетинг трикове, как да използваме социалните мрежи ефективно, съвети за логистика, изграждане на бранд и още интересни теми.

Второто -- Cross border summit, ще се проведе на 8-ми октомври в София. То ще бъде насочено повече към продажбите в чужбина и ще научим:

  • Какво трябва да знаем за продажбите в чужбина
  • Правни и счетоводни аспекти при продажбите в чужбина
  • Платформи за лесно стъпване на пазара
  • и още интересни аспекти свързани с търговията извън България

Несъмнено ни чакат две много интересни събития, които можем само да очакваме с нетърпение. А до края на 2019 година и билетите са на страхотни цени, затова не изпускайте да се регистрирате от рано.

За други интересни видеа и статии, които са свързани с Ecommerce и събития можете да следите сайта ми.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността