Сайт на годината 2019 I Видео Анонс

Конкурсът “Сайт на годината 2019”!

През месец април стартира регистрацията на конкурса “Сайт на годината 2019”. И сега, навлизайки в октомври, остават още само няколко дни (до 10-ти октомври) да регистрираме нашите онлайн проекти и да се борим за награда! За да ни разкаже повече за конкурса, защо си струва да се включим, кой може да участва и всичко друго, което е интересно, си поговорх с един от главните организатори, Жюстин Томс, собственик на ABC DESIGN & COMMUNICATION.

Какво е “Сайт на годината”?

В рамките на конкурсът, онлайн проекти се състезават в 11 различни категории -- Фирмен сайт, Личен сайт, Институционален сайт / НПО, Сайт на кауза, Електронен магазин, Медиен сайт, Блог, Продуктов сайт, Сайт за услуги, Mobile app, Future / Innovative. За да се изберат най-добрите сред тях, за годината. Проектът цели да докаже високия стандарт на уеб в България. Да представи стойностни проекти в различни области и да промотира работата на талантливи български дизайнери и програмисти.

Сайт на годината - Видео Анонс

Кой може да участва?

В Сайт на годината 2019 могат да участва, всеки който има онлайн проект, стига да е създаден в България, от български екипи и фирми. В конкурсът могат да се включат както фирми, така и студиа, freelacer-и или просто физически лица. Всеки проект може да бъде регистриран само в една категория. Крайният срок за кандидатстване е 10-ти октомври 2019, след което жури от над 40 експерти в областта на IT и Digital, ще оценят всеки проект. И на 7-ми ноември, в рамките на специална церемония ще бъдат наградени победителите.

Защо си струва да се включим?

Ползите да участваме в конкурса определено са много! Сред по-основните от тях са, че ще получим експертна оценка от специалисти, които ще оценят и дадат обратна връзка са нашия сайт. Ще популяризираме нашия сайт. Ако спечелим награда пък, ще можем да се хвалим винаги с трофей от Сайт на годината. Също, ще получим и линк към проекта ни, което си е SEO бонус. Както и още много позитиви. 🙂

С две думи, ако имаме готин онлайн проект, нямам какво да му мислим! Можем да се регистрираме оттук, след заплащане на такса за участие.

Следете във сайта ми и за други готини събития, които предстоят!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността