WordCamp Sinemorets Retreat 2019 I Видео Репортаж

WordCamp Sinemorets Retreat всичко най-интересно около събитието!

Този уикенд (14-ти и 15-ти септември 2019г.) се проведе първият по рода си WordCamp Sinemorets Retreat. Събитието беше идеален преход между летните отпускарски дни и задаващия се сезон на събитията през есента. Обстановката беше лятна, настроението супер весело, лекциите много полезни и срещите с хора от WordPress общността, както винаги изключително зареждащи. Вижте във видео репортажа всичко най-интересно от събитието, какво споделиха организаторите, посетителите, лекторите и спонсорите и се потопете в атмосферата на WordCamp Sinemorets Retreat 2019.

Какво представлява WordCamp Sinemorets Retreat?

Започвайки малко по-отдалече, WordCamp събитията са прекрасно място, където можем на едно място да се видим с много хора, свързани по някакъв начин с WordPress. А когато WordCamp-а е Retreat, съчетава и почивката със самото събитие. Затова и до морето на Синеморец беше страхотно място за организиране на първия WordCamp Retreat в България. Събитието беше изпълнено с полезно съдържание, благодарение на лекторите и организаторите му, време за почивка и разпускане до морето и разбира се доста нетуъркинг със супер хората от WordPress общността.

Лекции и Активности

WordCamp Sinemorets Retreat 2019 Видео Репортаж - Лекция на плажа

Лекциите бяха свързани с WooComerce, AJAX, Gutenberg, SEO, Multilingual Websites, Website Optimization и още много интересни теми, актуални в WordPress. Лекторите също бяха някои от най-изтъкнатите WordPress специалисти у нас и близките държави (Сърбия и Македония). Сред тях бяха имена като Петър Николов, Владимир Василев, Ники Кръстев, Митко Кочковски и други. Лекции имаше както в Студио “Море”, така и на плажа пред самото море 😀

В развлекателната част се наслаждавахме на кану-каяк, разходка с лодка по река Велека, бийч барове, събиране на слънчев тен на плажа и много красиви природни гледки. 🙂 А вечер се забавлявахме на партита край морето.

WordCamp Sinemorets Retreat 2019 Видео Репортаж - Парти

Впечатления от кемпа и какво да очакваме догодина?

Общо взето WordCamp Sinemorets Retreat се хареса много на всеки, който беше там. Обратната връзка от всички посетители е повече от позитивна и всички с нетърпение очакват следващото издание догодина! А един от главните виновници за тазгодишното издание, издаде и какво да очакваме.

За догодина: Тридневно събитие, с повече фокус на база на опита ни от тази година, половин ден лекции и половин ден разпускане на плажа със спорт и занимателни активности.

Диана Кошеджийска, организатор на WordCamp Sinemorets

Така, че запазете си един летен уикенд (най-вероятно юнски) за догодина и не пропускайте събитието!

А междувременно следете тук всичко най-интересно покрай предстоящите събития, свързани с дигиталното общество в България, както и с WordPress.

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността