WordCamp Thessaloniki 2019 I Видео Репортаж

Обзор на WordCamp Thessaloniki 2019

На 12-ти октомври в Солун, Гърция се проведе WordCamp Thessaloniki 2019. Събитието събра много хора от гръцката WordPress общност. Организацията беше на топ ниво, лекциите много интересни и определено имаше много хора, с които си струва да се запознаем. За да пресъздам атмосферата от събитието, заснех и видео с някои акценти, както и с интервюта от участници, организатори, лектори и спонсори.

Какво се случи?

В програмата на WordCamp Thessaloniki 2019 имаше от всичко! Теми от маркетинг, дизайн, до електронна търговия, разработка, блогинг, че дори и machine learning. Лекторите бяха внимателно подбрани, имаше местни WordPress специалисти и такива от чужбина (Ирландия, Русия, България -- аз 😉 ).

От гледна точка на организация и нетуъркинг събитието беше на топ ниво! Всичко беше изпипано до последният детайл. Залата с прекрасна гледка към морето, храната много вкусна, гостоприемството отлично. За мен беше удоволствие да се запозная с много нови хора, да поговорим за WordPress и да открием нови възможности заедно. Събитието си имаше и WP Cafe, зона където посетителите да поговорят помежду си и с лекторите след всяка лекция и да обменят опит.

Моето участие на WordCamp Thessaloniki 2019!

Аз имах лекция на тема “How to successfully use Video Content in a WordPress Website”. В която, спрямо моя опит разказах как аз изграждам стратегията си и какво съобразявам правейки видео съдържание, заедно с WordPress сайт. Какви предимства ни носи това и как да сме по-ефективни. Презентацията ми можете да намерите тук.

WordCamp Thessaloniki 2019 - Dian Tankov Talk

Какво да очакваме?

По същото време догодина най-вероятно ще се случи и следващото издание на WordCamp Thessaloniki! А междувременно в Гърция се планират WordCamp Athens и за първи път WordCamp Larissa. Обръщайки поглед към България, много скоро ни очаква един много вълнуващ кемп -- WordCamp Sofia 2019! А всички предстоящи WordCamp-ове по света можете да видите тук.

За други интересни събития свързани с WordPress, Уеб или Digital Marketing, следете сайта ми!

Благодаря ви, че прочетохте статията докрай! Ако имате идея за интересна тема, свързанa с дигиталния маркетинг и искате да я споделите, ще се радвам да се свържете с мен.


Свържи се с мен

Телефон

+359 885 751 144

Услуги

Виж

Свържи се с мен

Сприятели се с мен

Харесай ме

Последвай ме

Гледай ме

Част от общността